Møre og Romsdal

MH Stordal ønskjer deg God Jul!

Også i år har vi har lagt bak oss eit svært aktivt år med mange ulike møteplassar med god oppslutning. Ekstra kjekt var det at så mange deltok på førjulsfesten.

No er det tid for å kjenne på julestemninga, ta ein pause, nyte julehelga og lade opp til nye utfordringar i året som kjem. Vi håper du får fine juledagar med god anledning til å nyte julefreden. Styret ønskjer alle medlemmene og samarbeidspartnarane ei god og fredfull jul!

Møteplass

2. tysdagen i månaden frå kl 19.00 - 21.00 på frivilligsentralen i tidsrommet vår - haust (Sommartid). Vinterstid blir møta frå kl 18.00 - 20.00. Juli er møtefri. Klikk her og les meir. Vi har oftast eit tema med innleiar på desse møta. Det vert lagt ut under kalendar og medlemmene får sms.

Kursa våre

Klikk her og du finn info om kurs lokallaget arrangerer.

Tankar

Oppskriften på evig uvitenhet: Vær fornøyd med de kunnskapene du har.

Hjelpetelefonen

Mental Helse sin Hjelpetelefon er eit  tilbod til deg som treng nokon å snakke med. Tilbodet er gratis og har fast tilsette rettleiarar som svarar deg heile døgnet kvar einaste dag heile året. Det består også av Arbeidslivstelefonen og to nettenester,  Sidetmedord.no og Kameratstøtte.no.

Styremøte

Siste torsdagen i månaden kl 09.00 har vi styremøte på frivilligsentralen 

Møteplassane/aktivitetane våre

 Klikk  her og finn meir info om møteplassane som står i kalenderen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.