Møre og Romsdal

Mental Helse Kristiansund

Kristiansund er en by og kommune på Nordmøre i Møre og Romsdal med 24 507 innbyggere. Kommunen består av fire større øyer i tillegg til en rekke mindre øyer, holmer og skjær.

 

 

I forbindelse med Verdendagen hadde forskjellige frivillige organisasjoner som arbeider for en bedre psykisk helse, markeringer rundt om i Kristiansund.

23. februar kl 18.00 avholdte Mental Helse Kristiansund sitt årsmøte på Vårres brukerstyrte senter. 

Vil du vite alt om hva vi i Mental Helse Kristiansund gjorde i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse? Her får du lest sluttrapporten for 2016.

Mental Helse Stordal fyller 10 år, og leder i Mental Helse Kristiansund tok turen for å delta på jubileumsmiddagen.

I går tok vi turen til Futura for å stå på stand.

Foruten å handle om åpenhet om psykisk helse, handler også Verdensdagen for psykisk helse om samarbeid. I den anledning tok Mental Helse Kristiansund med seg LPP Kristiansund (Landsforeningen for Pårørende innen Psykisk helse) på stand.

"Feir hver dag!" var beskjeden som sto på plakaten på vervestandet Mental Helse Kristiansund hadde på fredag på Amfi Futura. Med loddsalg, feiring av livet, masse smil og gode samtaler, fikk vi spredt budskapet om Mental Helse. 

Åtte stykker deltok på inspirasjonskveld på Frivilligsentralen 22. august i regi av Mental Helse Kristiansund. Temaene var hverdagslykke og bekymringshåndtering.

Vi reiste med Gripruta,tidligere RS Hagbart Waage, den 18 juni. 22 spente deltakere fra de tre lokallagene i Kristiansund, Rauma og Sunndal samlet seg i utsiktsalongen på øvre dekk med god utsikt til havneområdene ved utseilingen under Sørsundbrua.

Fire turglade mennesker fra Mental Helse Kristiansund gikk Stikk Ut-tur på Skorpa. Det skal fra i dag av gås Stikk Ut-turer to dager i uken, og vi kunne ikke bedt om bedre vær for åpningsturen.

Interessert i å se bilder fra arrangementene våre? Nå er Mental Helse Kristiansund å finne på Instagram!

Onsdag 30. mars ble det avholdt Dialogkonferanse i Molde i regi av Verdensdagen for psykisk helse. Årets tema er "...fordi livet forandrer seg", og fra Mental Helse Kristiansund var det 4 representanter som deltok.

Fra klokken 18 en mandags kveld, samlet en kreativ gjeng seg på Frivilligsentralen i gågata. Mental Helse Kristiansund arrangerte nemlig påskeverksted, og med 13 oppmøtte, bidro de til et vellykket og trivelig arrangement. 

Nå er Mental Helse Kristiansund å finne på Facebook.

Årsmøtet ble avholdt 29. februar. Med et nytt styre, ny handlingsplan, og ny iver - er vi virkelig i gang med å få et spennende, nytt lokallagsår.

Mental Helse Møre og Romsdal skal ha årsmøte i Molde.

Her får du vite hvem som vant trekningen på de to loddbøkene, der hovedpremien på den ene boka var et maleri, og på den andre et oldemorsteppe.

Her kan du lese sluttrapporten for Verdensdagsarrangementet til Mental Helse Kristiansund som ble avholdt 10. oktober 2015.

4. desember 2015 avholdte Mental Helse Kristiansund sitt årlige julebord. I år ble det holdt på Dødeladen Café på Innlandet i Kristiansund.

Frode og Per fra Mental Helse Kristiansund gjennomførte i dag loddsalg på Spar.

Kontaktinfo

Fylkekontoret kontaktes. 

Tlf.nr. 71 24 10 60

www.mentalhelse.no

Konto:
3930 01 46493
Org.nr.:  
999 523 137

Organisasjonsrådgiver:

+ 47 976 86 279 

Grasrotandelen

Støtt oss med din grasrotandel! Send SMS Grasrotandelen 999523137  til 2020. HUSK: Du kan støtte flere lag og foreninger ved å bytte mottaker hver gang du spiller. Vårt organisasjonsnummer er: 999 523 137. Takk for støtten.

Samlingspunktet

Velkommen til treffsted i Frivilligsentralen Kristiansund, Skolegata12. Senere vil det bli lagt ut informasjon om dag og klokkeslett.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.