Møre og Romsdal

GODT NYTTÅR!

Mental Helse Ålesund vil ønske alle sine medlemmer, følgere og samarbeidspartnere et GODT NYTTÅR!

Året 2018 har vært både fargerikt, læringsrik og travel for oss i Mental Helse Ålesund. Vi har vært opptatt med mye og skulle ønske mer av det var formidlet til dere som følger med oss og våre medlemmer. Mye av tiden til styret har gått til å representere Mental Helse i prosjektekter som Rask Psykiskhelsehjelp, Psykisk helse i skolen, i to brukerutvalg, Pårørendeprosjektet, Verdensdagen med Ålesund kommune og LPP Ålesund og omegn og Møteplassen, som hadde totalt fem samlinger i høst. Både angst, autisme, etikk i psykisk helsearbeid og det nye tilbudet Rask Psykiskhelsearbeid har blitt presentert, diskutert og undret i høsten. Siste samling vi hadde før julen ble til en fin diskusjon om angst og depresjon og måten disse begrenser og utfrodrer et menneskeliv men samtidig er kilder til viktige erfaringer, refleksjoner og kunnskap. For noen av oss er det å slite psykisk en omgående kamp med balansering av det hverdagslige livet og begrensing av inntrykk. Det er en del av prosessen til å bli oss selv. 

I 2019 ønsker Mental Helse Ålesund å være mer tilgjengelig for sine medlemmer og lokalsamfunnet og det planlegges videreføring av Likepersonarbeid og sosiale treffpunkter. Vi ønsker å etable areaner hvor folk kan møtes og snakke om livet og de småe og store utfordringer, skape felleskap og sosialt samvær. Vi skal fortsette å jobbe med proskjektene men vi skal bli flinkere til å bruke ressurssene. Livet er jo læring og vi i styret besitter med mange gode erfaringer som vi kan bruke til å utvikle Mental Helse Ålesund til en bedre brukerorganisasjon, et møtested og inkluderende miljø for sine medlemmer og lokal samfunnet. 

Spesiell takk går til Anne-Lise og Arild for god innsats i år!!!

Takk for året 2018 og vel møtt til år 2019!!!

Liisa Kaarla, leder Mental Helse Ålesund 

Medlemsmøte

Klikk her og les om medlemsmøte.

Opplæring av pasienter og pårørende ved Helse Møre og Romsdal Høst 2018

Høstens aktivitetsplan for pasient- og pårørendeopplæring i Helse Møre og Romsdal er klar! Sjekk programmet under teksten for å se om det finnes tilbud som kan være aktuelle for deg, enten som pasient eller pårørende. Kursene koordineres, utvikles og arrangeres av Lærings- og mestringssenteret i Helse Møre og Romsdal. 

Er det ett kurstilbud du kunne tenke deg å finnes i aktivitetsplanen, ikke nøl å sende tilbakemelding enten til oss på .

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.