Møre og Romsdal

Mental Helse Møre og Romsdal

Mental Helse Møre og Romsdal ble stiftet i 1982, og fylkeslaget har ca 500 medlemmer fordelt på 21 lokallag. Fylkeslaget holder til i fine og lyse lokaler i Strandgata 3 sentralt i Molde, og samhandler med Helse Midt-Norge RHF og Helse Møre og Romsdal HF.

I fjor kom nyordninga med likepersonsarbeid i gong med rapporteringa. Berre fire lokallag i fylkeslaget rapporterte aktivitetane og fekk utbetalt midlar. Her er det pengar å hente for fleire lokallag.  

Årets tema handlar om at endringar er ein naturleg del av livet. Korleis vi tolkar og møter endringar baserer seg gjerne på tidlegare erfaringar, og vi reagerer ulikt på same hendingar.

Mental Helse Møre og Romsdal har gleden av å ønske velkommen til årsmøte 17.april kl. 13.00 på Quality Hotel Alexandra i Molde.

Vi håper på god deltakelse.

For nokre år tilbake gjekk fem brukarorganisasjonar i Sykkylven saman og danna paraplyorganisasjonen BOS og skapte ein møteplass med sosialt og inkluderande fellessskap.

I januar/februar begynner ei ekstra hektisk tid for lokallaga med skriving av årsmelding, ferdigstilling av rekneskapen, utarbeiding av ny handlingsplan og budsjett for behandling i årsmøtet.    

Temaet for Verdensdagen i år er: «… fordi livet forandrer seg…».  Du kan allereie no melde deg på dialogkonferansen i Molde 30. mars og få inspirasjon til å lage arrangement. 

No kan leiar i lokallaget logge inn på medlemslista og ta ut dei opplysningane lokallaget treng. Vidare kan du som medlem via Min Side gå inn og sjå det som er registrert om deg.  

Medio 2015 fekk fylkeslaga og lokallaga melding om at ordninga med likepersonsarbeid er lagt om. Nytt var blant anna at laga rapporterte inn til Mental Helse sentralt aktivitetar i 2014 som kunne takast med i ordninga.

Ønsker alle ei riktig God Jul og Godt Nyttår.

Kontoret er stengt fra fredag 18.desember og er ikke bemannet igjen før mandag 4. januar.

 

Emna likepersonsarbeid, studiearbeid med innføring i KursAdmin og rekneskap stod på kursmenyen då tjueseks deltakarar møttest på Quality Hotel Alexandra ved inngangen til første sundag i advent.

Studieleder i Mental Helse Møre og Romsdal er valgt inn som representant i KUPP og vara ble studieleder i Mental Helse Buskerud.

Velkommen til Julebord kombinert med kurs, lørdag 28. og søndag 29.november på Quality Hotel Alexandra, i vakre Molde by.

Denne gongen inviterte Sør-Trøndelag til regionrådsmøte i Trondheim.  Regionrådet består av leiarar og nestleiarar i dei tre fylkeslaga i trøndelagsfylka og Møre og Romsdal.

For tre år sidan gjekk fem brukarorganisasjonar i Sykkylven  saman og danna BOS. No har dei fått nye lokale og markerte det laurdag 5. september med offisiell opning og det som høyrer med.

Fylkesstyret inviterte til kurs i organisasjons- og påvirkningsarbeid siste helga i august. Etter ein velfortent ferie møttest tjue engasjerte deltakarar frå lokallaga til påfyll, kunnskapsdeling og idéutveksling.

I slutten av juni blei midlane til markeringa av Verdensdagen for psykisk helse tildelt. Rundt om i fylket vårt er det planlagt mange gode og allsidige arrangement av ulikt omfang.

Velkommen til kurs på Quality Hotel Alexandra lørdag 29. og søndag 30.august.Lørdagen blir avsluttet med deilig middag. Hjertelig velkommen.

Mental Helse Møre og Romsdal liknar ei stor-familie. To gonger i året, før og etter sommarferien, kjem vi saman. Det er lokallaga som på omgang arrangerer og inviterer til desse lokallagstreffa.

Eit godt årsmøte i fylkeslaget er tilbakelagt, og det nyvalde fylkesstyret er i full gang med  å gjennomføre oppdraget årsmøtet ga –  arbeidet med å sette handlingsplanen ut i livet.

Fylkesstyret ved Mental Helse Møre og Romsdal ønsker alle ei riktig God Sommer!

Kontaktinfo

Mental Helse Møre og Romsdal
Strandgata 3, 6415 Molde
Tlf.: 71 24 10 60

Leder:

+47 911 900 94

Fylkessekretær:

Org.nr.:
975 492 923
Kontonr.: 
9651 25 16111

Organisasjonsrådgiver:

+ 47 976 86 279

Les mer om oss

Kalender

Lokallagsnyheter

Hjelpetelefonen

Mental Helses Hjelpetelefon er et landsdekkende og døgnåpent tilbud til deg som trenger noen å snakke med. Tilbudet er gratis, og vi har fast ansatte veiledere som betjener  telefonen 24 timer i døgnet 365 dager i året.  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.