Hedmark

MH Rendalen og Stor-Elvdal

Mental Helse Rendalen / Stor-Elvdal er et lokallag av Mental Helse i Hedmark fylke.

Onsdag den 05. des. var det møte på Ungdommens Hus, Otnes. Møtet var et samarbeid mellom Ungdomsklubbene i Stor-Elvdal og Mental Helse.Temaet var om rus. Ønsket, initiativet til møtet og temaet kom fra ungdommen selv. Mental Helse skaffet foredragsholderne, tidligere rusmisbrukere. Viktige formidlere med egen erfaring. Ungdommene sørget for bevertningen. Dette samarbeidet må fortsette.   

Mandag den 28. nov. inviterte Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal til møte på Pensjonatet på Otnes. Formålet var å se om det kunne være interesse for å til et møtested hvor en kan komme sammen til en kopp kaffe, en prat, og ulike aktiviteter. 

Mandag den 19. november inviterte Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal til - KOM OG SYNG MED OSS - på Rendalen Sjukehjem.

Det ble en meget hyggelig og fin kveld. Det var fint å se, at dette satte alle som var tilstede pris på. Klart må det også være, at slike møter, arrangementer er blant lagets viktige oppgaver.   

Mandag den 08. oktober inviterte Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal til åpent møte for markeringen av Verdensdagen for psykisk helse. Og det ble et meget vellykket arrangement.

Mandag den 24. september var det dags for en fin markering av Verdensdagen for psykisk helse på Koppang. Arrangementet var et samarbeid mellom Helse- og Sosialetaten i Stor-Elvdal, Frivilligsentralen og Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal. Arbeidsgruppa ble ledet av Tine Oskarsen, og gjorde en meget stor og god jobb.

Tirsdag den 14. aug. inviterte Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal til et åpent møte - KOM OG SYNG MED OSS - på Koppang Gamle Stasjon. Med var også god bevertning, betasuppe med nogo attåt. Utlodning med mange fine gevinster ga en fin slant til kassa. 

Lørdag 30. juni, 2018 hadde Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal sin årlige arrangement for avslutning av 1. halvår, og for en velfortjent sommerferie. 

Mandag den 14. mai hadde Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal åpent møte på Koppang Gamle Stasjon. Det var to tema,kan en si. Det første om mobbing og vold, men også om veien til tilgivelse og forsoning. Det var Laila Ulriksen som fortalte sin historie. En sterk historie.

Fylkesleder Gry Halvorsen orienterte om Mental Helse. En nyttig orientering å få. 

Mandag 16. april inviterte Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal til åpent møte på Mistra Hotell. Foredrags holder var Halvor Sveen, og temaet var natur, rovdyr, elg og rådyr, og selvsagt hans opplevelser på Farmen. 

Mandag 5. mars, 2018, hadde Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal åpent møte med tema - Pasientrettighene.

Mandag den 29. januar, 2018, hadde Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal åpent møte med tema - VELFERDSTEKNOLOGIEN INN I HELSE_ OG OMSORGSTJENESTEN. Et viktig tema å følge med på i tiden framover.

Mandag den 20.november hadde Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal, sammen med Frivilligsentralen på Koppang, åpent møte med Polfarer Steffen Dahl som foredragsholder. Dahl har en utrolig historie og foredra om. Han forteller åpent om sine både opp- og nedturer. 

Onsdag den 8. november hadde Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal åpent møte på Koppang Gamle Stasjon.

Temaet var - Vår sårbarhet - en resurs. Et vanskelig tema, men også et viktig tema.

Foredragsholder var Diakon Gro Oltedal Veium. Gro kan sitt fag, og er veldig god å høre på..

Verdensdagen for Psykisk Helse markeres Verden over den 10. oktober. Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal gjorde også dette. Møtet var lagt til Rendalen Frivilligsentral`s nye lokaler på Otnes. Det ble en fin og trivelig stund. Lokalet egner seg også ypperlig til slike uformelle sammenkomster-

Arbeidsgjengen fra Stor-Elvdal.

Arbeidsgjengen fra Rendalen sammen med Steffen Dahl

Den 28. sept. markerte MH RE-SE Verdensdagen for psykisk helse.

Temaet for årets arrangement var – Noe og glede seg over.

Onsdag den 20. sept. inviterte Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal til åpent møte med det sosiale samværet i hovedsetet. Invitasjonen gikk ut på - Kom og syng med oss, god servering, hyggelig samvær, utlodning, fri inngang. Og møtet ble akkurat slik vi hadde håpet.

LHL Rendalen og Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal samarbeidet om å ha stand under Grendefestivalen på Åkrestrømmen i år, 2017. Begrunnelsen er at vi ønsket å få presentere våre lag og hva vi arbeider med. Dette var første gang, og vi var spente på hvordan dette ville gå. Det gikk meget bra, det må vi kunne si. Det ga oss såpass mye positivt, at vi ønsker å forsøke også neste år, men da med noe bedre planlegging.

Lørdag den 1. juli, hadde vi, Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal, vår årlige avslutning før sommerferien. Vi må si vi har hatt et bra første halvår i 2017, med blant annet besøk av Landsleder Haugland. Det synes vi er stort, og takker for at han tok seg tid til det. 

Titrsdag den 23. mai inviterte Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal til åpent møte med tema - Mobbing. Leder i Mental Helse Stange, Laila Ulriksen foredrog. Møtet var på Mistra Hotell, Åkrestrømmen.

Torsdag den 27. april hadde Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal invitert til åpent møte om angst. Møtet ble holdt på Koppang Gamle Stasjon.

Kontaktinfo

Leder:
Leif Fredheim

Strandveien 25
2485 RENDALEN
+47 91 84 02 27
e-post: 

Organisasjonsrådgiver
Sølvi Hagen
976 86 279
E-post: soh@mentalhelse.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.