Hedmark

Mental Helse Grue - på is

Høst langs glomma

Mental Helse Grue ble etablert i 2006 og er et lokallag under Mental Helse Hedmark. Laget er høsten 2018 lagt på is, men vi jobber med å få til nytt styre på årsmøtet 2019.

Ønsker DU å bidra til fortsatt drift? Ta kontakt med fylkesleder

Pga endringer i det valgte styret innkalles det herved til ekstraordinært årsmøte i laget. De økonomiske rammene har også endret seg fra årsmøtet ble avholdt, så revidering av budsjett blir også en sak på møtet.

Innkallingen blir sendt ut på mail til de som er registret med det og i posten til de som ikke har registrert epostadresse i medlemsarkivet. 

Pris 600,- for medlemmer for hele helgen/alt inkludert(utenom evt spa) 2200,- for ikke medlemmer.

Vi vil ønske alle medlemmer velkommen til ekstraordinært møte , det vil finne sted på Midt i blinken 8 juni kl 18:00

Sak 1 : Insettelse av ny sekretær

Mhv Styret i MHG

Vi var 27 forventningsfulle medlemmer som reiste til Karmenkynna,. der vi ble tatt med tilbake i tid til middelalderen. Der fikk vi se og oppleve litt av hvordan de levde på den tiden. Her fikk vi med oss et show med gjøglere og en gudstjeneste utført på gammelt vis.De hadde satt frem mange boder med forskjellige hjemmelagde ting , alt i  fra skinnprodukter til mat . Vi måtte jo spise litt også og da kunne vi velge mellom motti og flesk eller kjøttboller med mos. Dette var en kjempefin dag . Takk til alle som var med!

På Midt i blinken i går var vi så heldige å få høre foredraget til Kjellrun Ulven Woksen, hun fortalte om en periode av livet sitt der hun ble mobbet på arbeidsplassen. Det går heldigvis bra med Kjellrun i dag.

Vi starter turen til Promenaden i Kongsvinger den 8 mai med avreise fra Kirkenær kl 12:00. Vi samkjører! Regner med å være tilbake på Kirkenær senest 15:00.

Styret i MHG:

Solveig Høgbrenna                Leder           

Kariann Bargum                    Nestleder

Karen Banggren                   Kasserer             

Audhild Gulbrandsen           1. Styremedlem       

Torill Martinsen Holter          2. Styremedlem              

Roy Hytjan                            3. Styremedlem             

Inger Marie Sankerud            4. Styremedlem

Else Marie Holmen                 1. varamedlem

Anne Lise Bjørnson                 2. varamedlem

 Det var god temperatur i både basseng og boblebad. Siw Hege og Kariann koste seg masse og fikk trimmet seg litt også. 

Julebord for Mental Helse 2016.

Styret vil takke alle som deltok både på kjøkkenet, i baren, ryddet, planla, sang og ikke minst alle som kom for og ha en fin kveld.

Vi ble tilsammen 50 stk som gjorde denne kvelden kjempe fin på Finnskogen Turist og Villmarksenter.

Det ble delt ut blomster og en engel til Styret for den frivillige innsatsen som er lagt ned i hele 2016.

Geir Cato fikk blomst og en engel for sitt innsats som medlem i gjennom hele 2016. Geir Cato er den vi møter først på Midt i Blinken. Han har full kontroll over lister og pengekasse. Tusen takk!

Iren fikk En engel for sin flotte Luciasang og som forsanger. Tusen takk for at du stilte opp på kort varsel!

Jeg ble kjempe rørt da Marie Martinsen reiste seg opp. Hun ønsket på vegne av brukerne og takket meg(Monica), Per Ivar og Solveig for våres innsats for at alle skal ha det bra. Må si det kom noen tårer her fra meg.Tusen takk for flotte ord Marie.

Etter middag og taler ble det ett flott Elvis show av selveste Tony Nilsson. Tusen takk for at du kom til oss denne kvelden. Vi storkoste oss og tiden gikk så altfor fort.
MHG ønsker deg lykke til i European professional Elvis Championship den 5 januar 2017 i England!!!!

Her finner dere invitasjonen som er sendt ut til medlemmene i MH Grue. Alle er hjertelig velkomne, men ikke medlemmer må betale full pris. Det skal lønne seg på mange måter og være medlem hos oss. Medlemsavgift for 1 år er 300 kr. Turen for medlemmer koster da 100 kr, ikke medlemmer 498 kr..... ;) Det er bare en av flere ting vi tilbyr medlemmene. 

Hva er Midt i Blinken? Det er ett sted åpent for alle, det er bare og komme innom. Vi er alt i fra 27 stk til ca 20 hver uke som kommer innom. Noen bare for en kaffe og andre for hele kvelden. Her gjør man som man vil, bare en rydder opp igjen etter seg selv og er snill mot alle som kommer.  

Julebord og 10 års jubileum for MHG. 
Vi har den glede av å invitere alle med tilknytning til Mental Helse Grue til julebord på Finnskogen Turist og Villmarksenter.
Fredag 9. desember fra klokken 18.00 – ca 24.00. 
Vi feirer vårt 10 års jubileum med ett forrykende Elvis-show av Tony Nilsson!!! 

I kveld har MHG markert Verdensdagen for psykisk helse på vår møteplass Midt i Blinken. Det var 20 stk som lyttet velvillig til vår egen Jona Lovisa Prest, som fortalte godt litt om livets ulike faser. Gode råd fikk vi også om hvordan vi på ulike måter kan takle utfordringer som måtte følger med livet.
Tusen takk Jona Lovisa Prest for ett flott innlegg på vår markering. #Verdensdagen  #MentalhelseGrue

En flott og glad gjeng som er klare for årets Gå For Åpenhet på Kirkenær! 
Vi var heldige med høstværet også under årets markering. 
Gøy å se vi blir flere for hvert år vi markerer Gå for åpenhet. 

Mange kom innom for og ta en Mental Helse prat om det meste. Vi merker stor fremgang i folk som kommer innom oss dag vi står på stand. Ordet mental helse er litt mindre skummelt i år enn i fjor. Dette liker vi som står på for mer åpenhet i bygda vår. 

Kontaktinfo

Kontaktperson: Fylkesleder

Org.nr. 993 276 987

Bankkontonummer:
Mental Helse Grue: 1830.32.14379

Organisasjonsrådgiver
Sølvi Hagen
976 86 279
E-post:  

Styret i Mental Helse Grue 2017

Til info for våre medlemmer 2018

P.g.a avslag på økonomisk støtte/bidragsytere i år 2018, så har vi ikke økonomi til å arrangere så mye som tidligere.
P.g.a dette må vi desverre også øke egenandelen på de arrangemang som vi skal ha i år.
Vi håper på positiv forståelse for vår felles situasjon.

HELGETUR TIL SPITSBERGSETER

I år er det første gang MHG arrangerer helgetur, den gikk til fjells. Spitsbergseter Resort i Rondane og her har vi virkelig blitt skjemt bort. Masse god mat og idylliske omgivelser.

Denne helgen stod fysisk aktivitet i fokus,så en vandring i den fine naturen på fjellet var godt for sinn og skinn. Vi hadde også et flott badeanlegg disponibelt hvor vi nøt velvære i boblebad etter tur. og svømming /ballspill i hoved bassenget. På kveldstid var det dans.

Vel så viktig er er det sosiale i en sånn tur. man knytter nye kontakter og følelsen av å være en del av et fellesskap er gull verdt. Latteren satt løst og vi koste oss masse.

Takk for turen!

Høst tur

I år går høstturen til Tyskeberget i Åsnes Finnskog. Vi får guidet tur rundt på tunet, og enkel bevertning med rundstykker, kaffe og kake.

Tyskeberget Finnetorp fra 1600-tallet er et spennende mål på Åsnes Finnskog. Gården er overtatt av Åsnes Finnskog historielag. Det var den berømte bjørnejegeren Daniel Andersen Tyskeberget, eller Taniel Andinpolika Veteläinen, som bodde der. Han var utvilsomt en av landets største bjørnejegere og skjøt rundt 100 bjørner med sitt enkle utstyr.

Ta med godt humør, det er enten samkjøring eller egen bil og vi møtes utenfor Europris kl. 11.00 7 oktober.

Egenandel kr 50,-

Frist for påmelding innen 4.10 til Inger Marie Sankerud 92026302 på sms

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.