Buskerud

Mental Helse Øvre-Eiker

Mental Helse Øvre Eiker feiret sitt 15.års jubileum i 2013.

Laget har faste samlinger første tirsdag i måneden fra 18:00 - 21:00. Siste fredag i måneden arrangerer vi sammen med psykisk helsetjeneste hyggelig samvær på Optignisten i Hellefossveien 41 i Hokksund.

 

Ragnhild Tveito er ikke ny i rollen som leder av lokallaget, men et årsmøte innebærer ofte nye krefter i styret som skal brukes godt. Damen har planene klare, hun ønsker å dra alle i styret inn i gjennomføringen av årets handlingsplan. Men hun ønsker gjerne at flere av medlemmene også deltar i gjennomføring av aktiviteter.

25. februar er det årsmøte, og her ligger årsmøtepapirene til gjennomlesning. 

Lokallaget vårt har hatt en flott vekst med Ragnhild Tveito ved roret. Nå trengs det tilskudd i styret.

Har du litt ledig tid 20.september er kommunen glad for litt hjelp fra deg. Muligheten for å gå til filmen har aldri vært nærmere, nå er det opp til deg.

I styret er vi så heldige å ha vår egen "huspoet". Og her er et høstdikt Arne Wie vil dere med dere.

Ungdomskontakten i Øvre Eiker kommune starter igjen opp med sitt populære aktivitetstilbud for ungdom mellom 13 og 16 år.

Nå er det bare å finne frem solkrem og badetøy. Sommeren er her.

Mental Helse Øvre Eiker blomstrer. Vi er kommet godt igang med samarbeid med dagsenteret i Hellefossveien 41 og er i dialog med kommunen. 

De kommer i alle fasonger, og kan snart sies å være en landeplage. Nå er "Tjukkasgjengen©®™Chapter Øvre Eiker"  på plass i kommunen.

Mental Helse Øvre Eiker har mye gode krefter i laget. Og jammen er vi så heldige at vi har vår egen "huspoet" også. Og etter forespørsel har vi fått dette diktet fra Arne Wie som vi deler med dere. 

Da har styret tatt fatt på arbeidet, og det begynner å tegne seg et bilde av et lag som ønsker å markere seg. Mye tyder på at styret i Mental Helse Øvre Eiker ikke akkurat har ligget på latsiden i påsketiden. Her har masse skjedd på kort tid.

Den nyvalgte lederen av Mental Helse Øvre Eiker har planene klare for året som kommer. Dette vil ikke minst medlemmene merke, men hun satser også på ringvirkninger i bygda lokallaget er en del av.

"Skjer' a?"

Mental Helse er opptatt av fellesskap som skaper glede, aktivitet og trivsel. Glede er et underkjent verktøy for å fremme god psykisk helse, så vi slår gjerne et slag for de som skaper det. Og gjerne når det involverer barn og unge.

Verdensdagen for psykisk helse er 10.oktober. Ønsker du litt starthjelp og støtte for å komme i gang med din markering, kan Dialogkonferansene som avholdes over hele landet være et godt sted å starte

Etter et tungt år i 2012, vil et nytt styre med Ragnhild Tveito i spissen, brette opp armene for å vitalisere laget i Øvre Eiker. 

Etter snart 15 år på post for en god psykisk helse i Øvre Eiker, er det fortsatt plass for nye deltagere og stemmer. Kanskje spesielt nå som en ny helsereform er på trappene

Vi trenger din støtte

Vi håper du vil støtte Mental Helse Øvre Eiker sitt arbeide ved å velge oss som Grasrotmottaker

Døgnåpent lavterskeltilbud

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.