Kurs

Et av de viktige satsingene for Mental Helse er å ha et godt og aktivt miljø for kurs og opplæring i alle deler av organisasjonen. Vi ønsker å løfte frem organisasjonsopplæring og personlig mestring. God kursaktivitet fremmer organisasjonens utvikling og er positivt for våre medlemmer. Mental Helse tilbyr kurs for medlemmer, tillitsvalgte og andre interesserte. 

Studieforbundet Funkis er klar med et flunkende nytt nettkurs: Mestring med Funkis! Nettversjonen gjør det mulig å delta hjemme i din egen stue eller hvor du enn måtte befinne deg. Det eneste du trenger er pc eller brett og tilgang til internett!

Studieforbundet Funkis avholdt årsmøte 21. april på Oslo Kongressenter. Mental Helse deltok som vanlig, og vi setter pris på å være i et flott, mangfoldig fellesskap i studieforbundet vårt.

Det rettes mye fokus på opplæringsarbeidet i Mental Helse, slik at medlemmer, tillitsvalgte og andre interesserte kan få mulighet til å øke sin kompetanse både innenfor organisasjonskunnskap og for å bedre egen helse.

Studiearbeid og studieaktiviteter i Mental Helses lokal- og fylkeslag er voksenopplæring i praksis. Når lagene driver kursvirksomhet i forbindelse med planlegging av årsmøter, medlems- eller temamøter, eller som enkeltstående kurs, gir dette økt kunnskap og mestring for deltakerne.

I denne mappen ligger informasjon om studieledersamlinger i Mental Helse.

Kontaktperson for kurs- og opplæringsutvalget

Registrer kursaktivitet

Retningslinjer for studieledere

Å være ny studieleder i et fylkes- eller lokallag, kan by på utfordringer. Retningslinjene som Mental Helse har laget kan hjelpe deg. Les mer og last ned retningslinjene her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.