For medlemmer

Mental Helse er en medlemsorganisasjon, hvor alle som vil kan bli medlem. I dag er vi rundt 7.500 medlemmer i alle aldre, fra hele landet, men vi vil også gjerne ha med deg!

Et vanlig medlemskap koster kr 300 i året. Som medlem i Mental Helse får du tilsendt magasinet Sinn og samfunn fem ganger i året. Du vil også kunne delta i ulike aktivitetstilbud som arrangeres av fylkes- og lokallaget ditt.

Klikk her for å bli medlem

Klikk her for å bli medlem via SMS

Et av de viktige satsingene for Mental Helse er å ha et godt og aktivt miljø for kurs og opplæring i alle deler av organisasjonen. Vi ønsker å løfte frem organisasjonsopplæring og personlig mestring. God kursaktivitet fremmer organisasjonens utvikling og er positivt for våre medlemmer. Mental Helse tilbyr kurs for medlemmer, tillitsvalgte og andre interesserte. 

Likepersons- (likemanns) begrepet har endret seg over tid. Før snakket man om likemannsarbeid som en samhandling mellom personer som opplevde å være i samme livssituasjon, og hvor selve samhandlingen hadde som mål å være en hjelp, støtte eller veiledning partene i mellom.

Aktivitet med dette innholdet er fortsatt likepersonsarbeid, men begrepet omfatter i dag også mulighetene for frivillige organisasjoner og for funksjonshemmede til å jobbe mot diskriminering og for likestilling av personer med nedsatt funksjonsevne i samfunnet. ​

​I tillegg er likepersonsarbeid tilrettelegging for medlemmenes deltakelse i organisasjonen, og for at organisasjonene kan drive interessepolitisk arbeid, likepersonsarbeid og gi service til egne medlemmer.

MinSide er et verktøy for alle medlemmer, fylkes- og lokallagsledere.

Klikk her for å åpne MinSide

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.